MİMARCA MEKÂN ANLATIMI METİN YARIŞMASI, 2020’nin seçki kitapçığının dijital hâli yayınlandı!

KTMMOB Mimarlar Odası
Yayın Kurulunun Düzenlemiş olduğu,

KTMMOB- Mimarlar Odası Yayın Kurulu üyeleri olarak, akademik tezler ve makaleler dışında; mimarlık ve edebiyat disiplinlerinin ilişkilendirildiği farklı yazılı kaynaklara ve onların barındırdığı derin değerlere dikkat çekmek amacıyla her yıl düzenlenen Mimarca Mekân Anlatımı Metin Yarışması’nın; aralarında Sûha Özkan, Müge Cengizkan, Ertuğ Uçar ve Neşe Yaşın’ın da bulunduğu jüri tarafından ödüllendirilen ve yayınlanması uygun görülen eserlerden oluşan seçki kitapçığının dijital versiyonu, Mimarlar Odasının internet sayfasında yayınlanmıştır.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmamızın seçki kitapçığının basılı hâli çıkmadan önce dijital versiyonunu, edebiyat ve mimarlık arakesitinde sunulan metinleri okumayı sevenlerin beğenisine sunuyoruz. Üç ödüllü eser, dört mansiyon ve 30 seçilmiş ürünle, toplamda 37 eserin yer aldığı seçki kitapçığına, mimarlarodasi.org adresinden erişebilirsiniz. Ayrıca Yayın Kurulunun diğer yayınları ve yarışmamızın tüm seçki kitapçıklarına da internet sayfamızdan ulaşabilmek mümkün.

KTMMOB- Mimarlar Odası ve Yayın Kurulu olarak, yarışmaya gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eder, başarı elde eden tüm katılımcılarımızı bir kez daha tebrik ederiz. Gelecek yıl tekrardan, mimarlık ve edebiyat ara kesitinde buluşmak üzere…