Mekân Anlatımı Metin Yarışması-2022 Danışman Jüri toplantısı yapıldı

Gelenekselleşen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen KTMMOB-Mimarlar Odası Metin Yarışmasının bu yıl beşincisinin düzenleniyor olması, Mimarlar Odası Yayın Kurulu üyeleri olarak bizleri gururlandırmaktadır. Her yıl aldığımız takdir ve yapıcı eleştirilerle yarışmamızın değerini daha da artırarak devam ettirmekteyiz.

3 Ekim Dünya Mimarlık Günü’nde duyurusu yapılan yarışmanın Danışman jüri toplantısı 7 Aralık’ta Mimarlar Odasında, Danışman Jüri Üyeleri Anber Onar, Ekrem Bodamyalızade ve Münevver Özgür Özersay, Yarışma Düzenleme Komitesi üyeleri Devrim Yücel Besim, Abdullah Can ve Emine Gökbörü ve Yarışma Raportörü Behcet Yenigüç’ün katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

İlk üçe giren eserin ödüllendirileceği ve bu sene bir de özel ödülü bulunan yarışmanın jürisinde geçen yılki yarışmanın birincisi Özge Kırçıl, Kıbrıslı Şair/Yazar Neşe Yaşın, Kıbrıs Türk Mimarlar Odası Başkanı Kozan Uzunoğlu, mimarlık alanında çeşitli dergilerde editörlük yapmış, akademisyenlik yönü de olan Müge Cengizkan ve Suha Özkan gibi isimler yer almaktadır.

13 Şubat 2023’e kadar başvuruların devam edeceği yarışmamız ile ilgili ayrıntılı bilgiye, yarışma şartnamesine ve geçmiş yılların seçki kitapçıklarına mimarlarodasi.org adresinden ulaşabilir ayrıca yayın kurulu olarak yaptığımız diğer yayınlara da buradan göz atabilirsiniz.

Mimarlık ve edebiyat alanlarına koyacağınız katkılar için kaleminizin gücü hiç sönmesin dileğimizle…

SON BAŞVURU TARİHİ: 13 Şubat 2023

BAŞVURU: [email protected]