MEKÂN ANLATIMI METİN YARIŞMASI-2022

2018 yılından beri süren ve artık geleneksel hâle gelen yarışmamızın bu yıl beşincisi düzenleniyor. Vurgumuzu MEKÂN” üzerine daha güçlü kılmak için ismimizi de kısalttık; “MEKÂN ANLATIMI METİN YARIŞMASI- 2022” heyecanla başlıyor…

KTMMOB Mimarlar Odası Yayın Kurulu olarak bize enerji veren yarışmamız, ilgili bölümlerden mezun ve KTMMOB veya TMMOB içindeki meslek örgütlerinden herhangi birine üye olanlara açık. Çevremizde veya içimizde mekâna ait farklı veri ve duyguları toplamayı amaçlayan metin yarışmasının aracı edebiyat; asıl hedefi ise kişisel birikimlerin yazma deneyimleriyle paylaşılarak toplumsal belleğe katkı sağlayacak bilgi ve görgünün çoğaltılması.

Oldukça esnek bir yapıya sahip olan yarışmayla ilgili  tüm detaylara KTMMOB Mimarlar Odası internet sayfasından (www.mimarlarodasi.org) ulaşılabilir.

“Mekân” üzerine düşünüp yazmayı sevenleri yarışmaya davet ediyoruz.

YARIŞMA İLAN TARİHİ: 3 Ekim 2022, Dünya Mimarlık Günü

SON BAŞVURU TARİHİ: 13 Şubat 2023

BAŞVURU: [email protected]

BAŞVURU FORMU VE ETİK SORUMLULUK BEYANI tıklayınız.

ŞARTNAME İÇİN tıklayınız.