SÜREKLİ MESLEKİ GELİŞİM PROGRAMI OLUŞTURMA VE DEĞERLENDİRME KONULU PROJE KAPANIŞI

4 Ekim 2019 Cuma akşamı Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Mimarlar Odası tarafından yürütülen Sürekli Mesleki Gelişim Programı Oluşturma ve Değerlendirme konulu projenin kapanışı yapılmıştır. 6 Ekim 2016 tarihinde başlayan ve 36 ay süren bu proje kapsamında, 350 farklı mimar ve 50’nin üzerinde diğer paydaş odaların üyeleri eğitim görmüş, kendilerini geliştirme fırsatı bulmuşlardır. Mimarlar Odası Başkanı Türker Aktaç, Avrupa Birliği Programı Destek Ofisi Sorumlusu Micheal Docherty ve KTMMOB Başkanı Seran Aysal öğretimin her zaman gerekliliğini ve meslek içi gelişimin önemini vurgulamıştır. Konuşmaların ardından meslekte 60.yılını dolduran Hakkı Atun ve Ayer Kaşif’e plaketleri Mimarlar Odası ve KTMMOB Başkanı tarafından takdim edilmiştir. Gururlandığımız bu özel gecede, Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi’nin filizlenmesinde katkı koyan Avrupa Birliği Hibe Projesi kapsamının tamamlanmasının ardından, gelecek programların hazırlığının heycanı ile katkı koyan eğitmenlerimize, katılımlarıyla destek veren tüm üyelerimize teşekkur ederiz. Yeni eğitim döneminde görüşmek dileğiyle...
    KTMMOB MİMARLAR ODASI