ÇOK ÖNEMLİ DUYURU - “YAPI PROJE KONTROLLÜK PORTALI" KULLANIMI HAKKINDA

Değerli Üyelerimiz.

Belediyeler Yasası’nın 17/6 maddesi kapsamında inşaatların daha etkin kontrol edilmesi ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (KTMMOB) belediyelerle birlikte inşaatların denetimine yönelik hazırladığı ve bir süre önce zorunlu olarak uygulamaya girmiş olan yapı kontrollüğü kapsamında, “Yapı Proje Kontrollük Portalı”nın kullanımı ile ilgili dökümanları ekte (Ek 2 ve Ek 3 ) bulabilirsiniz. Tüm dökümanlar odamızın web sitesinden de indirilebilir.

Ayrıca KTMMOB “Yapı Proje Kontrollük Portalı”nın üyelerimiz tarafından en yaygın ve doğru şekilde kullanılması amacıyla, müellifler için “Kullanım Kılavuzu Videosu” oluşturulmuştur. Videoyu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Başkan ve Yönetim Kurulu

Kullanım Kılavuzu Videosu için aşağıdaki linki tıklayınız

KTMMOB Yapı Proje Kontrollük Portalı Müellifler İçin Kullanım Kılavuzu Videosu - YouTube

KTMMOB duyuru yazısı için tıklayınız.

KTMMOB Yapı Proje Kontrollük yazılım kitapçığı için tıklayınız.
    Yapı kontröllük formları için tıklayınız.