ktmmo-mo

Announcements

Duplicate of Proje ve Mesleki Kontrollük

2 Nisan 2009 tarihli, 62 sayılı resmi gazetede yayınlanan, Mimarlar Odası Vize (Değişiklik) Tüzüğü EK III, Proje ve Mesleki kontrollük Vize Harçları Tarifesi madde 1 gereği, sözleşmelerin vize bürosuna kaydı yapılırken en düşük vize harcı olan, asgari ücretin %2 (yüzde iki)sine karşılık gelen miktar kayıt ücreti olarak 01.04.2013 tarihinden itibaren Mimarlar Odası Vize Bürosunda alınmaya başlanacaktır. Bilgilerinize. Continue..

Duplicate of İstanbul Yapı Fuarı Turu

Mimarlar Odası, 26-28 Nisan 2013 tarihleri arasında "İstanbul Yapı Fuarı"na tur düzenleyecektir. Gezi 2 gece 3 gün, BB konaklama ve gidiş-dönüş uçak biletlerini kapsamaktadır. Gezi ücreti kişi başı 800TL'dir. Katılmak isteyen üyelerimiz en geç 19 Şubat Salı, mesai bitimine kadar 22 92105 numaralı telefondan, oda sekreterliğimize isim yazdırabilecekler. Continue..

Duplicate of 2013 Yılı Aidatları Hakkında;

Sayın Üye, Mimarlar odası Vize Bürosuna dosya sunabilmeniz için, en geç 28 Şubat 2013 tarihine kadar, 2013 yılı aidatlarınızı yatırmanız gerekmektedir. Continue..

Duplicate of 2012 Oteller Tüzüğü

Turistik konaklama tesislerinin standartlarının belirlenmesi amacıyla yürürlükte bulunan "2003 Oteller Tüzüğü", Turizm Planlama Dairesi tarafından revize edilmiş ve 25 Aralık 2012 tarihinden itibaren "2012 Oteller Tüzüğü" olarak yürürlüğe girmiştir. Continue..

Duplicate of Yeşil Alanlar ile İlgili