KKTC SİGORTA & REASÜRANS ŞİRKETLER BİRLİĞİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI DUYURUSU

YARIŞMANIN TÜRÜ VE ŞEKLİ

KKTC Sigorta & Reasürans Şirketler Birliği Binası tasarımı amacıyla düzenlenen yarışma ulusal serbest ve tek kademeli mimarlık proje yarışmasıdır.

YARIŞMAYA KATILMA KOŞULLARI

a. Katılacak mimarların KTMMOB Mimarlar Odası’na ve mimarların oluşturacağı takım içerisinde yer alacak mühendislerin ilgili KTMMOB çatısı altında görev yapan Mühendis odalarına kayıtlı olmaları gereklidir. Yarışmaya katılan mimar ve mühendislerin meslekten men cezalı durumunda olmaması gereklidir.
    b. Jüri üyelerini ve raportörleri belirleyen ve atayanlar arasında olmamak,
    c. Jüri üyeleri (danışman, asli ve yedek) ve raportörlerle bunların 1. dereceden akrabaları, ortakları, yardımcıları ve çalışanları arasında olmamak,
    d. Jüri çalışmalarının herhangi bir bölümüne katılmamak
    e. Yarışma şartnamesinde (Odanın resmi web sayfasından indirilebilinir.)  öngörülen özel koşullara uymak
    f. KTMMOB Mimarlar Odası Sekreterliği’nden (Nuri Efendi Sok. No:3 Arabahmet, Lefkoşa, KKTC ) 500 TL (Beş Yüz Türk Lirası) karşılığında isim ve adreslerini Mimarlar Odası Sekreterliğine kaydettirmek (ekip olarak katılanlardan bir kişinin bu şartı yerine getirmesi yeterlidir).
    g. Yarışmayı açan idarede, yarışma ile ilgili her türlü işlemleri hazırlamak, yürütmek, sonuçlandırmak ve onaylamakla görevli olmamak
    h. Yarışmayı açan idare adına hareket eden danışmanlar ile bunların çalışanları arasında olmamak.
    ı. Bu şartlara uymayanlar yarışmaya katılmış olsalar da tasarımları yarışmaya katılmamış sayılır ve isimleri yarışmaya kabul edilmeme gerekçeleriyle birlikte üyesi oldukları meslek odalarına bildirilir.

DANIŞMA JURİ ÜYELERİ

1. Danışman Jüri Üyesi: KTMMOB Başkanı Tunç Adanır

2. Danışman Jüri Üyesi: KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Raif Çukurovalı

ASLİ VE YEDEK JURİ ÜYELERİ

1. Jüri Başkanı: Kozan Uzunoğlu

2. Asli Jüri Üyesi: Burak Türsoy

3. Asli Jüri Üyesi: Ertuğ Ertuğrul

4. Asli Jüri Üyesi: Meltem Nalbantoğlu

5. Asli Jüri Üyesi: Gökçe Kızıldere

6. Yedek  Jüri Üyesi: Batuhan Bayramoğlu

7. Yedek  Jüri Üyesi: Mete Keleş

8. Yedek  Jüri Üyesi: İbrahim Göymen

RAPORTÖRLER

1. Meray Taluğ 2. Didem Ç. Bay

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

• Birincilik ödülü: 50,000 TL

• İkincilik Ödülü: 30,000 TL

• Üçüncülük Ödülü: 20,000 TL

• Mansiyon: 10,000 TL

YARIŞMA SÜRECİ:

Yarışma 14 MART 2023 Salı tarihinde başlayacak, 14 HAZİRAN 2023 Çarşamba tarihinde saat 17:00’de sona erecektir.

İLGİLİ DOSYALAR