Zt ÖDÜLLERİ “NİŞ”– 2019 ÖĞRENCİLER ARASI MİMARİ TASARIM YARIŞMASI

Zt ÖDÜLLERİ “NİŞ”– 2019 ÖĞRENCİLER ARASI MİMARİ TASARIM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Ziya Tanalı anısına birincisi düzenlenen Zt Ödülleri “NİŞ” – 2019 öğrenciler arası mimari tasarım yarışması sonuçlandı. KTMMOB Mimarlar Odası tarafından organize edilen yarışmaya KKTC ve TC mimarlık okullarından toplam 61 proje katıldı.  Tanalı  ailesinin de katılacağı ödül töreni ve sergi 24 Aralık 2019’da Mimarlar Odası’nda saat 18:00’de gerçekleştirilecek.

Ödül Alan Projeler

1. Ödül (1000 USD):        Nurcan Sütçü, İstanbul Teknik Üniversitesi, proje adı “Inborn”
    2. Ödül (700 USD)  :        Rüya Öztürk, Başkent Üniversitesi, proje adı “Aralık”
    3. Ödül (500 USD)  :        Ayşe Nesligül Çevik, Başkent Üniversitesi, proje adı “Kırılma”

Ödül Töreni 24 Aralık (Salı) 2019 tarihinde, Mimarlar Odası, 3 Nuri Efendi Sokak, Arabahmet /Lefkoşa (Suriçi Mahkemeler Yolu), saat:18:00’da yapılacaktır.

Not: Ödül Töreninde final turuna kalan projeler sergilenecektir.