KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 53. OLAĞAN GENEL KURULU

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) 53. Olağan Genel Kurulu 28 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi. KTMMOB Konferans Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel kurulda Genel Başkanlığa oybirliği ile Seran Aysal seçildi.

Genel kurulda açılışın ardından Divan Başkanlığına Uğur Ulaş Dağlı, Divan sekreterliklerine ise Şerife Bozkır ile Yasemin Çobanoğlu’nun getirildiği genel kurul konukların hitaplarıyla devam etti.

Kıbrıs Bilim ve Teknik Odası (ETEK) Yönetim Kurulu Üyesi Sokratis Sokratou, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Sn.Cemal Özyiğit, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Zeki Çeler, KKTC II. Cumhurbaşkanı Sn. Mehmet Ali Talat üyelere hitap ettiği genel kurulda faaliyet ve mali raporların aklanması sonrasında 2018-2020 yılları arasında görev yapacak 53.Dönem Genel Başkan ve yönetim kurulu, yüksek onur kurulu ve denetleme kurulları belirlendi.

Genel Kurulda Birlik Organları şu şekilde oluştu:

Seran Aysal – KTMMOB Genel Başkanı

53.Dönem KTMMOB Yönetim Kurulu
    Evren Çavdır
    Mert Girgen
    Serkan Abbasoğlu
    Tunç Adanır

53. Dönem KTMMOB Yüksek Onur Kurulu
    Uğur Ulaş Dağlı – Kurul Başkanı
    Aydın Öztemel – Kurul Üyesi
    Hasan Demirel – Kurul Üyesi
    Seyit Yorgancıoğlu – Kurul Üyesi
    Sümer Kaya – Kurul Üyesi
    Bora Tüccaroğlu - Yedek Kurul Üyesi
    Buket Asilsoy - Yedek Kurul Üyesi

Denetim Kurulu:
    Ahmet Adışanlı
    Ezcan Özsoy

Organların oylanması sonrasında Birlik Başkanı Seran Aysal, 53.Dönem’de yapılması planlanan çalışmaları aktardığı konuşmasını gerçekleştirdi.

Birlik Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak görev dağılımı gerçekleştirilecektir.